St. Patrick's Day
Igår var det St. Patricks Day, det firade vi med en BBQ vid Shoreline Park. 
Jag, Gabby, Elin, Michaela och Mathilda grillade korv + bröd och gjorde s'mores! Första gången jag åt s'mores men satan vad gott det var! 
För er som inte vet vad det är, man grillar en marsmallow och lägger marsmallowsen i ett Mariekex med en chokladbit i, låter chokladen smälta och sedan avslutat man med ytterligare ett Mariekex, det blir som en god kaka! 

Efter BBQ'n drog vi till Michaela och förfestade sedan drog vi ner på state street för att gå in på en 18+ klubb. 
Vi kom alldeles försent så jag gick inte ens in, åkte istället hem och käkade lite mat innan jag gick och la mig! 

Skadade även foten igår, när jag spelade tennis. En rejäl vrickning/stukning som gör ont men hoppas att den hinner läka ut innan jag åker till Hawaii! 

Nu sitter jag och väntar på pizza, är värd det efter denna veckan full av otroligt mycket plugg! 


Mello
Alltså det är helt galet hur fort veckorna swishar förbi, inte många veckor kvar innan jag sitter på planet hem till Sverige. En väldigt rolig sak är iallfall att jag har bestämt mig för att åka tillbaka hit till hösten, så jag kommer bara att vara hemma i ca 2 månder innan jag åker tillbaka hit och får sällskap utav min mamma och bror! Kommer bli kul att roadtrippa i Cali och visa dem hur jag har det här! 
Kan summera dagarna som gått sedan jag sist uppdaterade lite snabbt, förra veckan så åkte vi ut till Isla Vista och festade, var jättekul! Dagen efter IV käkade vi frukost ute, vilket var smarrigt! 
Under denna veckan har jag shoppat lite nya kläder också, alltid kul med lite nya saker att ha på sig. Fick tillbaka min utvärdering på mitt public speaking tal förra fredagen, fick 50/50, vilket känns awesome. 
 
Igår kollade vi på mello hos Amanda, tycker nog att Oscar Zia skulle ha vunnit men jag ogillar inte Frans låt men den känns lite väl chill för att platsa in i Eurovision. Idag var vi på en hike, vi åkte till inspirationpoint som den heter, men jag misstänker att vi gick fel väg, haha. 
När jag kom hem från hiken gick jag och Gabby iväg och pallade avokados och frukt. 
 
Nu ska jag sova, avslutar detta inlägget med en massa bilder! 


San Fransisco
Herregud vad dålig jag har varit på att uppdatera det senaste, tiden bara flyger förbi och jag börjar redan nu få lite ångest över att jag om 3 månader är hemma i Sverige igen... Men jag kommer att återvända hit igen! Trivs så otroligt bra här och mår så otrligt bra här, så det är värt varenda krona! 
Har nu haft prov i "alla" klasser, fick A på Crime and Human Behavior 90/100 rätt, fick även A på Terrorismprovet & mitt public speak gick bra det också, fick väldigt bra feedback! 
Försöker inte vara någon showoff, men jag tycker att det är kul när det går bra! 
 
Vad mer har hänt? 
Träffat en massa nya vänner, bokat hotell på Hawaii och bokat en weekend i San Fransisco, kommer åka spårvagn, åka till Wharfs market (?), åka till Golden Gate bron och åka ut till Alcatraz är några av sakerna som vi kommer att få uppleva!