Vill inte åka hem
Tiden går otroligt fort här nere. Känns hemskt att veta att jag snart kommer att vara tillbaka i regninga Sverige. 

Vill verkligen inte åka hem, allt är så fantastiskt och bekymmerslöst här. Solen skiner, man äter god mat, badar & svettas, haha. 
Hotellet vi bor på är verkligen helt fantastisk, maten är verkligen helt amazing och de har dessutom aktiveteter för både stora och små hela dagarna. Det enda jag har vart med på är vattenzumba och vattenpolo, båda var riktigt kul. Fast jag trodde att jag skulle bli mördad under vattenpolomatchen eftersom alla män skulle visa hur stora och starka de var. Blev neddragen under vattnet och bortKNUFFAD ett antal gånger, haha. 

Imorgon ska vi eventuellt börja morgonen med att bestiga ett berg som ligger utanför hotellet. Det ska tydligen vara fantastiskt uppe på toppen så man får väl passa på när man har chansen. 

Hoppas verkligen att de återstående dagarna går lååååångsamt! 
Greece Day 2
Dag 2 börjar lida mot sitt slut, även denna dagen har varit fantastisk! 
Strålande sol hela dagen, tror att temperaturen på land har legat på ca 30 grader och även i havet har det varit varmt, skönt! 

Har precis duschat och ska snart fixa iordning mig inför middagen, maten på hotellet är verkligen super! Har frossat i grekisk sallad, fetaost, oliver och fanta Lemon plus iste och drinkar. 
 
Lite bilder från igår + idag: