Säkrad höst? Kanske iallafall!
Tror att allt fler och fler saker börjar att falla på plats nu. Jag ska till ambassaden nästa vecka och även skriva på kontrakt för ett rum i en lägenhet i SB. Jag skall bo med 5 amerikanska tjejer i en lägenhet med 5 minuters gångavstånd till skolan och stranden! 
Har även de senaste dagarna funderat på vad jag skall göra till hösten, har hittils inte haft någon direkt koll. Har pendlat mellan att antingen flytta till Irland eller England eller tillbaka till Santa Barbara för ännu mera studier. 
Sanningen är den att jag vill tillbaka till USA men jag vill inte dra på mig världens lån, eftersom det är dyrt att bo där så vet jag med mig att det kommer att bli en hel del pengar. Därför har jag nu bestämt mig för att återvända till USA och arbeta som en au pair. 
Skall skicka in ansökan såfort jag har mitt körkort, vilket jag hoppas är snart! 
 
Sitter även och kollar på lägenheter, vill så gärna ha råd att flytta hemifrån när jag har upptäckt världen och är redo att plugga. Problemet är bara att jag vill ha en fräsch nyrenoverad lägenhet, eller iallafall fint badrum och kök, vilket gör att lägenheterna kostar en hel del. Men om jag ger mig katten på att få ett heltidsjobb och sparar pengar så borde jag kunna få ett helt ok lönelöfte. Skulle dock underlättat om man inte var ensam med alla utgifter, men jag får väl helt enkelt skaffa en roomie eller liknande. 
 
Det är väldigt skönt att allt börjar klarna lite nu iallafall! 
Har även tänkt att jag skall försöka läsa upp historian under sommaren istället så att jag efter det kan söka in till polishögskolan, det är det som är mitt mål! 
 
Godnatt
Klockan är strax slagen 2 och jag ligger vaken i min säng och kan inte sova. Som alltid. Börjar bli lite jobbigt men finns inte så mycket jag kan göra åt det känner jag! 
 
Var ett tagsen jag uppdaterade så tänkte att det var dags! 
Det har inte hänt så mycket i mitt liv det senaste, fick inloggningen till skolan så att jag skulle kunna välja kurser, men självklart blev det något fel så allt är nu jätteförsenat. Hade tänkt gå en kurs inom surfing men nu är den full och det gör mig riktigt ledsen, ville så gärna lära mig att surfa... Kan hoppas att de personerna som är antagna hittar på något bättre att göra och ger en plats till mig. 
 
Har även fått en tid inbokad hos ambassaden så om drygt två veckor beger jag mig till Stockholm för att fixa visum, hoppas att allt går som jag vill! Men jag borde ju inte bli nekad. 
 
Eller egentligen är det en hel del som har hänt i världen, terrordåd i Frankrike som satte hela världen i chock, även jag blev chockad och rädd. Terrorhot mot Sverige och mängder av andra tragedier. Världen är sjuk. 
 
Känner att jag pratar i gåtor just nu, är för pigg för att sova men för trött för att vara vaken! 
 
 
Känner mig lite som Nick i New Girl nu. Appropå annat så är det typ det enda jag gjort de senaste dagarna, sträckkolla serier, New Girl och Private Practice... 
 
Gavin DeGraw ♥♥♥
Igår var nog den bästa dagen i hela mitt liv so far. Jag fick äntligen se Gavin Degraw live!!! 
Jag vet inte riktigt vad jag skall skriva förutom att det är den bästa konserten jag någonsin varit på och att han verkligen är min favoritartist. Har älskat han och hans musik sedan jag var 15 och fick upp ögonen för One Tree Hill, nu har jag fått se honom live. Kan knappast tro att det är sant. 
Han är verkligen en hjälte i mina ögon, jag kan alltid lyssna på hans musik och må bättre. 
 
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥