Presentation- Bardolino
Bardolino
Född: 2008
Ras: SWB
E: Benvenuto U: Louisa
UE: Breitling W
 

Bardolino är min foderhäst som jag fick på foder den 11:e Augusti, han är även min första häst som jag kan ha som "min" på riktigt. Han är en stor kille på hela 171 cm, men som ordspråket säger - "Är man stor måste man vara snäll!" och det stämmer väldigt bra in på denna skrutten! 
 
 
En bild från provridningen
 
För att enbart vara 4 så är han väldigt duktig, han kan de lättaste grunderna i ridningen och eftersom han har en otrolig stam så tror jag att denna hästen kommer kunna gå långt! 
Eftersom jag hittils bara ridit honom en gång så kan jag inte uttala mig speciellt mycket, men jag kan säga att han är en fantastisk häst att rida med ett fantastiskt steg! 
 
 
Har inga bra ridbilder för tillfället, men det kommer så småningom! 
 

Målet med att ha Bardolino är att vi båda ska utvecklas, jag skä lära honom och han skall lära mig, jag har även planer på att hoppa in honom och hoppa någon gång ibland, här siktar jag inte på några högre höjder utan jag ser det mer som en kul grej, men vem vet- han kanske är en hoppkanon? 
 
  
En bild på hans pappa- Benvenuto
 
 
Hans farfar - Breitling W
 
MER INFORMATION KOMMER INOM KORT!
 
 
My birthday
Idag fyller jag år och jag kan säga att jag har fått världens bästa födelsedagspresenter hittils! :) 
Fick reda på att min födelsedagspresent är att mamma & pappa betalar alla månadsavgifter för Bardo, vilket är awesome! Fick dessutom en present av min farmor och det var ett John Whitaker union jack schabrak, fattar ni att jag blev glad eller? Jag har dregglat över det schabraket sedan det släpptes och nu är jag ägare till ett sånt schabrak! Är så lycklig. 
 
Mormor, morfar, moster och min kusin kommer senare ikväll, om en dryg timme och förhoppningsvis får jag pengar som jag ska använda mig av för att köpa lite utrustning till pojken, ska införskaffa mig en hoppsadel så när han känner sig hemmastadd så får vi ta med honom till tre hästar och be om hjälp, så förhoppningsvis kommer vi hitta någon i en bra prisklass :) 
 
Det som ska köpas är stigbyglar, benskydd, borstar, ryktväska, pälsglans, hästshampoo och eventuellt något mer, ska se om jag kan få med hans vinter & regntäcke för då slipper jag köpa det. 
 
Funderar även på att klicka hem detta från Horze
 
Nya saker inhandlade
Idag åkte jag och Louise på ett "Ridsportsmaraton" som hon kallar det för, vi började med att åka in till Göteborg och gå på My One där jag hittade en grimma och lindor, blev väldigt förtjust i bägge sakerna och jag är väldigt nöjd med det köpet! Efter att vi hade varit inne på My One i en evightet beslutade vi oss för att åka hem och gå in på tre hästar istället och där hittade jag en hel del saker. Jag köpte ett fodrat ländtäcke (som blir perfekt i vinter), en täckegjord, en delta och ett hönät. 
 
Jag tror att Bardolino kommer bli skräckslagen när han ser hönätet eftersom det skriker limegrönt så gott som det bara kan bli, men jag hoppas inte att han blir alldeles skärrad när han ser det. Dock så kostade det endast 35:- så om det skulle vara så får jag helt enkelt köpa ett nytt. 
 
En idé som slog mig när vi var inne på tre hästar var att jag skulle brodera/trycka något på ländtäcket jag köpte, antingen Emma Engström eller Bardolino. Jag tror att det kan bli riktigt snyggt nämligen. 
 
Det enda jag har kvar att inhandla just nu är några borstar, ett grimskaft och lite sårgrejor, sedan tror jag att jag har saker så att det räcker. Om jag har tillräckligt med pengar kommer jag även införskaffa mig en lädergrimma, men jag hoppas att jag hittar en begagnad eftersom jag inte kommer ha någon större användning av den, vi ska inte ut och tävla nu i början och han kommer åka transport väldigt sällan. 
 
Bilden är inte rättvis, mina lindor är riktigt marinfärgade och har vit brodyr. När lillkillen kommer hem så kommer jag fixa något inlägg när han har lindorna på sig! :)