VECKANS SERIETIPS

Skriv inläggstext 

Eftersom jag är världens Tv-serienörd så har jag nu tänkt dra igång ett litet projekt där jag en gång i veckan tipsar om antingen en serie eller en film. Först ut är Hawaii Five-0 som faktiskt är en av mina favoritserer och jag har sett mååånga. 
 
Hawaii Five-0 handlar om en insatsstyrka på ön Oa'hu som är en del av Hawaii, på denna ö finns b.la Waikiki beach och det är oftast detta som folk förknippar med Hawaii. Dock så består Hawaii av ögrupper om man skall gå in på den punkten, men nog om detta. 
 
Seriens huvudperson är Steve McGarrett som spelas av Alex O'Loughlin, han är en f.d Navy Seal agent, två ord som beskriver denna man bra är tuff och orädd. Han är inte det minsta rädd för sitt egna liv och har varit med om galna situationer men såklart går han alltid segrande ur dom. Hans högra hand är polisen Daniel Williams, som går under smeknamnet "Danno", under Steve och Dannos första träff så är de inte på samma sida och de båda står med vapen riktade mot varandra- efter detta får Mc Garrett ett erbjudande av Hawaii's guvenör att bilda en insatsstyrka. Den första mannen han väljer är Danno, tredje personen som väljs in i gänget är Chin Ho Kelly, en föredetta polis som blev av med sitt jobb efter att han blivit anklagad för flera saker som han själv inte hade gjort. Fjärde personen som får joina detta team är Kono Kalakaua, hon är kusin med Chin Ho Kelly och skall precis ta sin polisexamen när hon blir tillfrågad att vara med i deras gäng. 
 
Tillsammans löser de fall och sätter dit kriminella typer. Serien är riktigt bra, väldigt mycket action och avsnitten är väldigt spännande. Det är både glädje och sorg i serien och jag känner att varenda avsnitt är värt att kolla på! En annan rolig sak som är värd att nämna är att jag var på inspelningsplatsen när de spelade in sista avsnittet av säsong 6. Alltså har jag varit med och kollat på hur de gör serien, vilket jag tycker är väldigt roligt och fräckt! 
 
Hawaii five-0 finns på Netflix, vill du ha ett actionfyllt äventyr så bör du kolla på Five-0! TV
 
 
Jobb, framtida utbildning osv

Dagarna rullar förbi och de består till största delen utav jobb och träning. Ligger just nu i hårdträning då jag sökt till Polishögskolan och har blivit kallad till tester under våren. 

Vill göra bra ifrån mig så de senaste 2 veckorna har jag hängt en väldans massa på både gymmet och i motionsspåret. 

Jag har ju alltid varit 100% säker på att det är polis som jag skall bli, men har under det senaste halvåret även kommit på andra tankar. Jag har nu även fått upp intresset för att bli lärare och sjuksköterska. Det finns både positiva och negativa saker med alla dessa inriktningar och de skiljer sig i stor grad. Men det som ändå är likadant är att man arbetar med människor och att det är lite mer varierat arbete. Man sitter inte bara på ett kontor och skriver en massor av papper hela dagarna. 

Har tänkt att jag ska dra igång med pluggandet till hösten, så fram tills dess får jag helt enkelt ha bestämt mig. Polis verkar rikrigt kul, man får se samhället ur ett annat perspektiv än vad man ser idag. Man får även hjälpa människor och försöka ställa till rätta saker i samhället. 
Som sjuksköterska hjälper jag sjuka/skadade och folk lär verkligen uppskatta min hjälp tror jag. 
Som lärare får jag möjligheten att få barn att lära sig om rätt & fel och göra mitt yttersta för att det skall ha en sån bra grund som möjligt att stå på. 

En fråga till mina få läsare, vad tycker ni att jag ska bli? Vart tror ni att jag skulle passa in? 

Jag är väldigt social, har lätt för att prata med nya människor, tycker det är roligt att prata inför folk! 
Har gott om tålamod och uppskattar lite variation där ingen dag är den andra lik! 


En bild på Lotus får avsluta inlägget
En weekend i London + En massor av bilder

Förra helgen spenderades i London! Jag och Emma flög dit tidigt förra fredagen och stannade tills måndagen. 


Helgen bestod av shopping, shopping och ännu mera shopping. Vi var även på Harry Potter Studio Tour där man fick se all filmrekvesita och se hur allt hade gått till under filminspelningarna. Det var väldigt coolt, eftersom jag själv är ett stort Harry Potter fan så var det riktigt coolt att få uppleva det! 

Vi käkade även väldigt god mat, var ute på pubar och även på en nattklubb. Dock så var nattklubben sämst, dålig musik och konstiga människor! 
Vi besökte även Harrods och kollade på inredning värda miljoner, helt galet! Första bilden som kom när vi kom in på WB studio Tour
The Great Hall!
Hur coolt är inte detta? Professor McGonagall, Professor Dumbledore & Professor Snape's kläder.
Den berömda spegeln!
Hejdå! Nu åker jag till Hogwarts!
Riktiga tåget som användes i filmerna 😍
Första scenen som utspelar sig mellan Harry & Ron
Den allra sista scenen mellan Harry, Ron, Hermione & Ginnie!
Ddt riktiga slottet som användes i filmen! Scener när de rör sig utanför slottet är green screenat. Dock så finns det en riktig bro!
Vid Hogwarts
I Carnaby
Chookie wookie dooh daah
Allt är gjort i choklad!
Ännu mer choklad
Fika på CWDD. 6 layered cake med varm choklad!
Chooooklaaad-vovve
Choklad
På en pub! Drack mojito 😍
Indiskt
Vi köpte onepieces! Pokémon hehe. Jigglypuff och Pikachu