Efterlängtad helg
Det är helt underbart att det är fredag och äntligen kommer jag att få ta det lite lugnt! Idag hade jag endast min Fund of Public Speaking klass mellan 11-2 så innan dess gick jag till gymmet i 45 minuter och gjorde lite simpla övningar, gör allt för att få in mina 36 timmar just nu, men tror inte att det kommer att vara några som helst problem för mig. Har 6 timmar kvar och de går fort! 
 
Just nu sitter jag och försöker få ihop ideer till mitt tal jag skall hålla om en vecka och planen är att jag skall prata om varför vi inte skall äta kött. Har påbörjat lite änsålänge så vi får väl se hur det artar sig under dagen/kvällen. Idag är även tanken att jag skall fortsätta att plugga inför provet nästa onsdag, som jag förövrigt är fett otaggad på, känns som att jag kommer att kugga oavsett hur mycket jag pluggar efersom det är så krångligt. 
Senare under dagen skall jag eventuellt med Gabby till Trader Joes för att handla ost & smör, glömde att handla det tidigare i veckan nämligen. Sedan ikväll så stänger jag ner datorn och kollar på någon bra serie och slappar lite, även fast jag inte har pluggat sådär jättemycket i veckan så kommer de kommande veckorna att vara hysteriska så det är lika bra att ta det lugnt när man kan. 
 
Imorgon skall jag upp tidigt för att springa ett lopp, haha känner redan nu att jag ångrar att jag skrev upp mig. Men man får iallafall en gratis blenders och en gratis t-shirt så det kanske är värt det ändå! 
 
 


Köpte en Santa Barbara city college tröja idag! 
Strunta i USA och dra till Thailand?
Fröken förvirrad eller tjejen med alldeles för mycket idéer och planer kan man verkligen kalla mig för. För tre månadersen var jag 100 procent säker på att jag skulle åka tillbaka hit till Santa Barbara i höst och fortsätta mina studier. Men sedan så tyckte jag att det blev dumt att ta på mig studielån och bestämde mig då för att åka som Au Pair. Idag kom en ny tanke in i min hjärna, nämligen att jag och Julia skall åka till Thailand till vintern. 
Vet ärligt talat inte vad jag vill göra, au pair verkar superkul men vill jag spendera 2 år i USA och sedan komma hem till Sverige utan jobb, utbildning och flytta tillbaka hem till mina föräldrar? 
Tanken är annars att jag flyttar hem till Sverige, återgår till jobbet på rytteriet och försöker även att få en timanställning inom hemtjänsten för att spara pengar och sedan dra en månad till Thailand i december/januari. Skall även läsa upp historian och skicka in min ansökan till polishögskolan under våren 2017, så isånnafall är planen att börja läsa till polis hösten 2017, vilket leder till att jag är färdigutbildad år 2020 och då är jag 25. 
Fysatan, känns som att jag ligger så efter i allt. Men om jag inte gör såhär så kommer jag inte vara färdigutbildad förrän jag är 27... 
Min livs största mardröm är att gå outbildad såpass länge... 
 
Menmen, åter till thailandsresan. Jag har varit i Thailand en gång tidigare för 8 årsedan tror jag det var, har börjat kolla på flygbiljetter och hotell. Det är apadyrt, billigaste hotellet med flygbiljetter kommer gå på ca 40000 vilket är en del. Men samtidigt så kommer vi inte bränna så mycket pengar där nere eftersom maten är otroligt billig och likaså kläderna! 
 
 
 
Tennisträning, snart bibblan!
Just i detta nu sitter jag i min säng och fryser samt pratar med Peders. Borde egentligen sitta i biblan och råplugga men jag får helt enkelt göra det senare. 
Imorse spelade jag tennis och tacka gudarna så gick det bra, lyckades göra flera poäng vilket var bra eftersom våran coach satt och tog anteckningar på hur vårat spel fungerade och jag antar att det kommer att vara betygsgrundande eller vad det nu heter. 
 
När jag kom hem så gjorde jag en riktigt god sallad, tyvärr så är jag fortfarande hungrig dock. Jag är hungrig konstant vet inte riktigt vad det är för något fel på mig... 
Nu skall jag hoppa in i duschen och sedan dra till biblioteket för att råplugga så att jag kan ta det lugnt under helgen! 
 
 
Sallad med bladspenat, kål, rädisor, tomat, champinjoner, lök, kidneybönor och fetaost! 😍