Shopping shopping

Senare idag, när jag har sovit i några timmar så ska jag och mamma åka in till Göteborg och byta lite julklappar! :)

 Jag skall byta in eltandborsten och lite kläder från Gina så antingen får jag hoppas på att jag hittar något nytt eller så fixar jag biljetter till GHS när jag sedan kommer hem. 

 

Det enda jag är säker på att jag verkligen vill ha är ett nytt iPhone-skal, jag har ungefär 5 stycken, men jag har tröttnat på dom och det jag fortfarande gilalr repar upp mobilen så det vill man ju helst inte använda! 

 Jag måste även köpa ny skyddsplast till mobilen eftersom min lossnade i förra veckan! 

 

Jag ska även lägga undan 200:- till "sparandet till en häst", eller kanske inte till hästen då måste jag ju ta ett lån men till utrustning som schabrak och träns. 

 

Random bild  

 

 

 
 

Mellandagsrea

Idag åkte Jag, Mamma & Gabriel in till stan för att shoppa loss på mellandagsrean och jag hittade faktiskt lite saker! 

Jag köpte en stickad lång kofta och ett randigt linne på Gina, på Rut m.fl hittade jag en ryssmössa och i en annan affär som jag har glömt av namnet på hittade jag en fiinfin mössa som jag kommer bo i framöver...

 

Nu ska jag försöka få in min spotify premium så att jag kan bomba min mobil med musik! :) 

 

Hörs senare! 

 

JULAFTON

God kväll/natt allesammans! :) 

 Har alla haft en bra julafton? 

Jag hade en bra julafton iallafall, eller om man nu kan kalla det för julafton vet jag inte, det var varmt, gräset var grönt och det var ingen vidare julstämning, men det var ändå mysigt! :) 

 

Jag fick följande i juklapp: 

-Plattång 

- Glee säs. 2 

- Stövelväska 

- iPhone högtalare 

- Spotify preminum 

- Kläder 

- Pengar 

 

Så fick jag även en elektrisk tandborste och ursäkta men hur kunde mamma ens förvänta sig att jag ville ha en elektrisk tandborste i julklapp? 

 Den åker garanterat tillbaka till butiken, då får jag typ 200 kronor till i kontanter och det tar jag mer än gärna emot! Jag ska även boka biljetter till GHS såå då försvinner typ 300 spänn.