Fantastisk vecka
Sådärja! 
Äntligen lite tid till att skriva ett inlägg som jag hoppas kommer att bli hyfsat vettigt! 
Förra veckan var verkligen helt fantastisk, den kommer att bli svårslagen. I tisdags (23/6) så spelade One Direction på Ullevi och de bjöd på en fantastsisk show, de var hysteriskt roliga och spelade så otroligt bra! Innan konserten började var jag helt 100 på att jag enbart skulle stå och titta på scenen och njuta, inget skrikande ifrån mig, men ack så fel jag hade. Jag lät som en strypt anka efteråt och under onsdagen så hade jag ingen röst. 
 
Även onsdagen var händelserik, uppgång klockan 5 för att åka ut till öa och hänga med trevligt folk plus ha kräftskiva, trevligt! 
 
Efter det gick dagarna i en rasande takt, under min tid på ön hann jag iallafall åka båt, dricka drinkar, chilla, SKRATTA, sola och bara älska livet. 
Det var så skönt att komma bort ifrån storstaden och ut på en liten ö där det är rena lugnet. Jag behövde det! 
 
Idag har jag jobbat, kände mig väldigt seg igenom hela passet och tror att det beror på för lite sömn under helgen. Men det är bara att ta nya tag, till helgen bär det av till öa igen! 
 
Vi syns.

Bäst 
Midsommar
Denna midsommaren skulle jag inte göra ett dugg, jag och Ebba skulle endast vara hemma hos henne och kolla på Oitnb, men det sket sig när Angelica kom. Istället blev det en utgång, som egnentligen sög eftersom djn som spelade var värdelös. Men det var iallafall kul att umgås. 
Midsommardagen började tidigt för min del, uppgång 5.30 för att åka och jobba. Jag hann sova typ 2 timmar innnan jag var tvungen att gå upp och jobba. Jobbade dessutom över en hel timma och efter det skyndade jag mig hem för att byta om och sedan dra ut mot havet med Angelica, Emma, Cassie och Emmas friendo. Sen drog vi ut på stan en sväng, försökte komma in och dansa dessutom med det sket sig eftersom jag inte hade något leg, så då fick jag dra hem. 
Igår var stan full utav norrmän, älskar norrmän men undrar vad de gjorde här?