London is like a cold, dark dream sometimes - Jean Rhys
Igår kväll läste jag om det fruktansvärda som ännu en gång har skett i London, en ny terrorattack. För 3e gången iår så är Storbritannien drabbat och det gör mig verkligen otroligt ledsen. Jag älskar London av hela mitt hjärta och jag lider med alla i Storbritannien idag. Det är så sjukt tragiskt att såna här saker har blivit vardag. 
Jag kommer såväl ihåg attackerna mot Frankrike- attacken mot Charlie Hebdo (2015), när en man mejade ner folk på strandpromenaden i Nice (2016) och när stora delar av Paris drabbades av flera attacker under samma kväll. (2016) 
 
London är en stad som betyder otroligt mycket för mig, det är en av de vackraste städer som finns på vår jord. I London finns allt, fantastiskt god mat, shopping, trevliga pubar samt otroligt trevliga och hjälpsamma människor. Även Harry Potter, Sherlock Holmes och Cheeky Nandos har vi att tacka britterna för! 
 
Terrorism gör mig ledsen, jag känner mig inte rädd och dessa attacker kommer absolut inte att hindra mig ifrån att besöka London. Visst kommer man vara mer försiktig framöver och hålla uppsyn över saker och ting, men aldrig i livet att terrorismen skall segra.
 
London vi syns i höst, until then- stay safe! 
 
In the end, the good will conquer the evil!