Ännu ett pass!
För exakt två veckorsen så skaffade jag träningskort på STC och jag insåg precis att jag har varit där i princip varannan dag, vilket inte är dåligt med tanke på att jag aldrig har haft någon störra motivation till att träna innan. Så det är väldigt kul, trots att jag bara har hållt igång i 2 veckor så känner jag mig både piggare och friskare.
 
Idag jobbade jag mellan 7-15, red en häst och direkt när jag slutade så bar det av till gymmet för ett Bodypump pass, fyfasen vad tungt det var. Jag insåg redan vid uppvärmningen att jag var stel som bara den i både nacke, rygg och axlar. Jag antar att det beror på sängen som jag sover i när jag bor hos pappa, den är stenhård. Känner att jag skulle behöva gå på Bodybalance/Yoga för att mjuka upp mig, men jag är så stel så att det är pinsamt. 
Jag har varit på ett Bodybalance-pass i hela mitt liv och det var så sjukt jobbigt, hela kroppen krampade när jag skulle göra alla möjliga konstiga akrobatkonster. (Ja, för mig som är stel så är Bodybalance som ett akrobatikpass typ.) Jag svettades som en gris. 
 
Imorgon är det ännu ett träningspass, ZUMBA! Kommer bli kul, var väldigt längesen som jag var med på Zumba. Kan vara nyttigt för mig att svänga runt till musik och försöka hålla takten, det kommer jag ihåg att jag var helt värdelös på. 
 
Nu är det äntligen middag, är hungrig som en varg! 
Trots att jag har blivit så duktig och börjat träna så ska jag runda av kvällen med en påse godis, kommer bli min sista godispåse på ett bra tag fram över. Känner att det bara är onödigt att slänga i sig allt socker och alla kalorier när man ändå inte mår bra av skiten! 
Så från och med 1a september ska jag dra ner på min konsumtion av sötsaker, självklar kommer jag äta om någon bjuder på ex. kladdkaka. (Who can resists kladdkaka? Not me!) 
Men lösgodis, cola och marabou ska segla ut ur mitt liv, haha. 
 
 
26/8
Trött som fasen så ligger jag nerbäddad i sängen, som jag alltid gör när jag bloggar. Eftersom jag var ledig idag och förväntade mig inget annat än att det skulle spöregna hela dagen så valde jag att vara vaken halva natten och sova bort halva dagen. Inte så smart! 
Vaknade inte förrän runt 12.30 och få var jag chockad över att klockan var så mycket, kände mig fortfarande trött. 

Runt 3-tiden kravladd jag mig upp ur sängen och började laga middag, det blev pannbiff med potatismos, gräddsås och lingonsylt. Mums! 
Efter det drog jag till gymmet och gick på bodypump. Det var väldigt kul, men jobbigt! 
Efter passet åkte jag ut en liten sväng till stallet, satt på läktaren och kolladd på 2 lektioner. Orkade inte göra något annat. 

Även nu sitter jag och kollar på HIMYM, finns nog ingen bättre serie att runda av kvällarna med 👌🏼