Hawaii resa bokad!
Har hänt en hel del sedan jag sist skrev! Delvis har en hel skolvecka swishat förbi och sedan har även världens bästa Peders kommit hit för att hälsa på plus att vi även har bokat en resa till Hawaii! 
 
Igår hade mina roomates annordnat ett Valentine's party, var väl kul fram tills det kom en massa okända och rätt så konstiga människor... Men vi hade ändå superroligt igår! 
Jag och Peders bestämde så sent som i torsdags kväll Sverige tid att hon skulle komma hit under hennes sportlov, så hon påbörjade alltså sin resa dagen efter att vi kom på tanken med att hon skulle flyga hit, hon sov en natt i Helsingborg innan hennes pappa körde henne till Köpenhamn! 
Hennes resa gick som tur var smidigt och hon var i Santa Barbara runt sextiden. 
 
Igår kväll bokade vi även en resa till Hawaii så under spring break kommer jag Elin och Matilda att åka till Honolulu en vecka, kommer att bli helt awesome! Förhoppningsvis hinner vi med både att ta surflektioner och att se delfiner i det vilda! 
 
 
82 degrees
Det blev en heldag på stranden igår med de svenska tjejerna, var otroligt varmt och härligt och vi alla blev rejält solbrända! 
Idag startade som vanligt en ny skolvecka, hade terrorism & crime and human behavior klasserna, de var intressanta och bra som vanligt. Men jag börjar nästan få lite ångest över hur fort tiden går. Jag har redan varit här i en månad och jag är forfarande kvar i "the honeymoon phase", även fast det finns mycket saker som jag tycker mindre om i detta land, som den onyttiga maten exempelvis! 
 
Efter första lektionen så möttes jag och mitt svenska gäng upp vid skolans ena café och köpte kaffe, jag har lärt mig att dricka och gilla kaffe här! Eller det är gott om det är ca 50/50 kaffe och vaniljmjölk! 
Efter det drog vi till Beach City för att sola nere vis poolen, idag var det hela 28 GRADER!! (82 Fahrenheit)            Trivs så otroligt bra här och sanningen är att jag vill flytta hit på heltid och aldrig återvända till Sverige, hur jag nu ska lyckas med det är en väldigt bra fråga, men min ena roomie har gett mig lite tips, haha! 
 
Nu ikväll skall jag bara chilla! Imorgon har jag en massa läxor att göra, men känner att jag kan ta denna kvällen ledig och spendera den framför Netflix! 
 
 
Knapp's castle
Ännu en vecka har snart passerat och fytusan vad tiden går fort! 
Har nyss skrivit klart min essay inom terrorism, vet inte vad han kommer att tycka om den eftersom jag själv knappt är nöjd med den men jag vet inte riktigt vad jag skall ändra eller lägga till för att få den att bli bättre. 
 
Jag har varit fortsatt förskyld under hela denna vecka, så jag har inte kunnat träna vilket suger. Men igår var vi iallafall iväg på en solnedsgångshike vid Knapp's castle här i Santa Barbara! Var en väldigt fin utsikt och en väldigt fin solnedgång! 
Efter hiken åkte vi hem, gick och handlade på Ralphs och gjorde mat hemma hos Elin & Matilda. Det blev fyllda paprikor, de gjorde fyllda paprikahalvor med köttfärs och jag gjorde paprikahalvor med ris och tonfisk. Det blev som det blev, min plan är att egentligen sluta att äta fisk, framförallt tonfisk eftersom jag vet att många tonfiskar är uppfödda fiskar och det är vidrigt. 
Vi kollade även på film och käkade B&j och chips och dipp, en rikitgt bra kväll med andra ord! 
 
Igår kom även min tapestry hem, så nu är mitt rum lite mer personligt, det enda som är rätt så synd är att det är en elefant på tyget som man tyvärr inte ser, men jag är iallafall nöjd med den och den lär få hänga med hem till Sverige till sommaren! 
1 timma innan solnedgång
 
Någon del av kyrkan som brann ner om jag inte missminner mig! 
 
Solnedgång på G! 
 
❤️

Utanför Arlington theatre, jag har alltså sett Johnny D, han ser likadan ut i verkligheten som han gör i film! 
 
 
Till sist, här är en bild på min tapestry! Lite mer hemtrevligt nu!