Hööks

Förra veckan då Hööks släppte sin Vår/Sommarkollektion på nätet blev jag rätt så paff, dom hade verkligen lyckats extremt bra, framförallt de färgglada Gold Medal schabraken varav jag fastnade för det turkosa. 

Alla 4 färger var riktigt fräcka och jag kommer och tänka på de färglada Scapa schabraken när jag ser dom, om jag skulle haft en egen häst skulle jag lätt beställt hem ett eget, men det kommer bara ligga och skräpa så det är rätt så onödigt. 

 

Men vad tycker ni, Hiss eller Diss?  

 

Jag kommer tillbaka

Jag saknar faktiskt denna bloggen så jag har bestämt mig för att jag kommer  tillbaka hit, trots att jag är väldigt trött på devote så har jag ju faktiskt bloggat här i över ett år! 

 

Alla inläggen kommer stanna kvar och det enda som kommer ändras är att jag kommer bli 100 gånger bättre på att blogga och jag kommer skriva mer intressanta inlägg. Dock kommer bloggen endast vara aktiv tills jag skaffar häst eller foderhäst, då kommer jag byta blogg! Eller rättare sagt när jag får mamma och pappa att ta mitt hästsnack på allvar, men nu blir allt invecklat så vi hoppar över denna biten.

 

 
 

 

 
Lite om mig

Eftersom bloggen har varit inaktiv ett bra tag så ska jag skriva en ny presentation om mig själv så att nya läsare får reda på vem jag är! 

Jag heter Emma Engström, kommer ifrån staden Kungälv men bor numera på Nuntorps Naturbruksgymnasium där jag läser en treårig Naturbrukslinje med inriktning häst. 

 

Jag började rida när jag var 6 år och har ridit sedan dess, jag har varit och fortfarande ridskoleryttare, på helgerna rider jag på Clarebergs Ridklubb, men min högsta dröm är att bli hästägare, fast den lär knappst slå in, men drömmen finns ändå där. Jag försöker få igenom att jag ska skaffa mig en promenadhäst som får leva sina sista år lyckligt, men den planen verkar också ha blivit struken... 

 

Självklart skriver jag inte enbart om hästar på bloggen, det kommer även förekomma en del fotografier, åsiktsinlägg och en massa inlägg om min roliga vardag! 

 

Jag fotar med en Canon EOS 500D för er som undrar och jag tycker att den fungerar super.