Hoppsan!

Efter denna helgen så känner jag redan ett sug efter att gå på ytterligare en konsert så den 23e juni är det dags för One Direction! 
Kommer nog att bli roligt, får bara se till att öva in lite låtar innan dess. Jag har nog hyffsad koll på de flesta men det känns dumt om man skulle komma dit och sjunga helt fel hahaha! 
Summerburst 2015
Denna helgen har varit helt magisk och jag har haft helt galet kul! 
I fredags var vi inne vid 6-tiden och då spelade Broiler, dock så stod vi i kö till baren under hela hans akt vilket sög. 
Efter det spelade Dash Berlin och efter det Afrojack. Afrojack levererade och han var riktigt kul att dansa till. 
Slutligen var det dags för sista akten och då klev Axwell^Ingrosso fram på scenen och bjöd på en magisk show. Jag & Hanadi trängde oss fram och fick riktigt bra platser låååångt fram, den enda nackdelen där var att det var så trångt och folk förstökte tränga sig förbi från alla möjliga håll och kanter. Två gånger ramlade jag på marken och trodde att jag skulle bli ihjältrampad men tack och lov så hade folket omkring oss vett så de hjälpte oss upp innan de började hoppa runt i takt till musiken. 
I slutet av A^I så bad de hela Ullevi att sätta sig ner till Don't you worry child och när droppet kom så skulle alla hoppa upp, vilket även detta var helt fantastiskt. Åååh fredagen var verkligen super, den kunde inte fått ett bättre avslut! 
Tyvärr fick jag inga bilder från fredagen eftersom min mobil la av helt och hållet.
 

Lördagen bjöds på Otto Knows, Martin Garrix och slutligen våran svenska housekung- Avicii.
Vi missade dock Parachute när Otto Knows uppträdde vilket var surt, men vi fick iallfall höra hans senaste Next to Me som sista låt vilket ägde! Efter Otto så körde Martin igång, han var super och han bjöd även på en stor överraskrning- ALESSO! 
Jag skrek mig hes när jag såg att Alesso kom in på scen, det var Alesso & Guetta som jag saknade på lineupen iår så jag blev rätt så glad! De lirade ihop i typ en halvtimma eller något och tillsammans fick de hela Ullevi att gunga. Fräckt!
Slutligen var det dags för Avicii och herrejävlar vilken bra show han bjöd på. Ullevi gungade från start till slut och det var helt fantastiskt att få vara en del av del av detta! 
 


 
28/5
Sådärja, äntligen lite tid för att skriva ännu ett helt och hållet meningslöst inlägg. 
 
Jag har haft fullt upp på jobbet de senaste dagarna men jag kan faktiskt ta helg redan nu, inga fler jobb inplanerade denna veckan som det ser ut nu plus att det även är dags för summerburst nu till helgen, har vart taggad på detta i flera månader men eftersom vädret kommer att bli kasst så lär det dra ner lite på det hela känns det som. Vi kommer säkert ha 2 fantastiska dagar ändå, men Summerburst är shorts, linne och sol- inte regnbyxor och regnjacka. 
 
Igår red jag lektion på Doris (Varför har jag ridit henne så mycket det senaste?) på terrängbanan. Gick i raketfart och såg inte direkt snyggt ut, men jag tycker bara att det är kul när det går undan så satt faktiskt och gapskrattade emellanåt. Idag jobbade jag och efter det åkte jag ut till stallet för att hänga med mina kompäzar. Finns nog inga som slår de vännerna man har där! 
 
Imorgon ska jag sova ut. Jag har sovit ca 15 timmar totalt sedan natten till söndag, vilket resulterar i att jag lider av stor sömnbrist. 
Nu blir det att starta något avsnitt av en serie och efter det skall jag sova. 
 
Godnatt!