Kass uppdatering
Måste be om ursäkt för kass uppdatering, vet inte vart all tid rann iväg- den bara flög iväg i tomma intet. 
Veckan har iallafall flytit på bra, dock har det varit väldigt segt med uppgång klockan 06.00 varje morgon, men den smällen gäller det bara att ta. 
 
Även ridit en hel del denna veckan, red Babsan i måndags och Waluette igår, så red jag även på Herman måndag, onsdag och torsdag. Under tisdagen tog jag upp han i rundcorallen eftersom jag var tvungen att slänga ut hela hans bädd i boxen eftersom hästen inte kan stå på bädd utan att gräva sönder den, bara det tog en timma så det fanns helt enkelt ingen tid över. Idag var det tidig hemfärd som gällde, alltså hann jag inte hitta på något, denna veckan blev alltså en riktigt slapp vecka, men jag tror att det bara är bra för honom, då kan vi köra stenhårt nästa vecka! 
 
 
/ Emma
Stalltjänst och dåligt väder

dag efter lunch drar min stalltjänst igång vilket innebär att jag ska vara i stallet hela veckan och ta hand om hästarna, utan de dagar som jag måste gå in på lektion.  Stalltjänsten tar hand om skolans stall & hästar och fixar allt som rör dem varje dag. Det är faktiskt väldigt skönt att komma ut till stallet och bara ta det lugnt.

Det står även ridning på schemat idag, av min egna och av en skolhäst, förhoppningsvis Babsan. Kommer nämna mer om Babsan senare, men kan säga att hon är en körhäst som även är inriden, dock är hon ”grön”, alltså hon kan inte speciellt mycket, men jag gillar verkligen den hästen och hon har en del fart och fläkt i sig som passar mig. Vi ska hålla på med programridning, har ingen aning om hur det slutgiltiga kommer att gå eftersom jag hatar dressyrprogram, det är så mycket att memorera och jag lär rida fel väg.

Herman skall även han ridas idag, skulle egentligen gjort det nu imorse men han var så otroligt jobbig att göra iordning så jag fick släppa ut han i hagen istället. Det han gjorde var att han vägrade att stå stilla samt att han sprang ut ur boxen och sprang runt och velade i stallgången- så typiskt Herman.  

/ Emma 
 
 
 
Faint

Det blev ingen bra början på denna dagen... Planen var att åka med mamma ut till stallet och släppa ut hästarna i hagen samt longera Herman. Men blev det så? Nej, självklart inte eftersom jag svimmade imorse. 

Har ingen aning om varför men det var iallafall vad som hände. 

 

Så idag har jag bara tagit det lugnt, just nu kollar jag på filmen Ted som handlar om en pojke och sin pratande nallebjörn, rätt så löjlig men den är rätt nyutkommen så jag ville se den. 

 

Ikväll så ska jag sminka min bror och gynna mig lite godis. 

Uppdaterar senare! :)