Snow

Vi har fått otroliga mängder snö under de senaste dagarna, har växt från att vara lite på marken till flera decimeter! Traktorerna är igång hela tiden och röjer.
Det är svinhalt ute så stackars Herman glider runt som bambi på hal is, även fast han är broddad fram så far och flänger bakbenen, vilket är otrevligt.

Igår genomförde vi ett toppenpass som gick ut på att få honom lösgjord och få en bra bakbensaktivitet vilket vi faktiskt fick! Det var en lång framskrittning som gick ut på mycket halter, upp med huvudet, ryggningar och bakdelsvändningar. I traven arbetade vi på mycket övergångar från trav- skritt och sedan igång i trav med korta korta steg. Efter uppvärmning i alla gångarter så började jag min lilla övning som gick ut på att rida över upphöjda cavaletti och det gav mycket! Han blev jättefin!

 

 

Nya grejor och lite babbel
agen har enbart gått ut på att ta det lugnt och lite pluggande. Bakade även lussekatter med mamma i förmiddags. 
Blev väldigt glad när jag insåg att mina varor från Horze hade kommit, det blev två par vita damasker och ett sadelskydd eftersom mitt sadelskydd på något sätt försvunnit, vilket jag inte kan förstå, men man slutar aldrig bli impornerad... 
 
Imon är det iallafall upp till skolan som gäller för min del, där uppe skall jag longera 2 hästar, så det blir fullt ös när jag väl kommer upp. Denna veckan skall jag förhoppningsvis få in någon träning, antingen för Nina eller Stellan. Kan även säga att jag kommer göra mitt bästa för att kunna uppdatera bloggen på bästa möjliga sätt! 
Skall även ta några nya vinterbilder så att vi kan fixa en header.
 
Om ni vill så kan jag skriva en liten recension om damaskerna efter att jag använt dem. 
/ Emma