Taco & froyo
Ännu en dag avklarad i vackra Santa Barbara, solen har skinit och vinden har lagt sig till vila. 
Idag var sista dagen på wave week:en, vi gick igenom lite regler och hade en åklagare närvarande som pratade om amerikanska lagar och alkohol. Galet strikta lagar i detta land, man får ju inte dricka någonstans om man är under 21, vilket suger! Om polisen skulle komma på en blir man inkastad i fängelse och får betala en stor böter samt gå till en domstol och berätta om sin synd. Man får själv stå för alla kostnader som tillkomer i rätten, vilket kan bli ett rätt så saftigt pris! 
 
Ikväll var vi hemma en sväng hos Elin & Matilda och käkade tacos, det var väldigt gott! Innan dess var vi en sväng på state street och köpte froyo, vilket var supergott! Ännu en fördel med att bo här är att froyo knappt kostar något! Hemma i Sverige vågar man knappt fylla sin bägare med något eftersom det kostar skjortan, men här kan man fylla upp hela bägaren och ändå betala max 5 dollar. Dessutom så kan man lägga till cookie dough som toppning, vilket är typ det godaste som existerar! 
 
 Imorgon är planen att åka till Isla Vista or IV som det kallas, det är en "studentstad" eller vad man nu ska kalla det för, ca en halvtimma från SB med buss och där skall det tydligen vara galna fester. Det är typ en massa längor med hus där det endast är party som gäller, så förhoppningsvis hittar vi dit och lär känna en massa coola människor! 
 
Min förhoppning var att mina roomates skulle vara hemma nu, men tydligen verkar båda vara ute på äventyr (fest antagligen) så nu sitter jag forever alone i vardagsrummet och vill ut och dansa. 
 
Take care! 
 


Vendela

Åååh är cp avis ju!!! Och älskar dina vans, rå snygga!

Svar: Hahha tack! Blev så lycklig när jag hittade dom på rea!!!
emmaengstrom.blogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress