I run LA
Nu har jag verkligen fått igång det här med bloggandet! Jag har tänkt att jag skall försöka att blogga så ofta som möjligt fram tills jag åker hem, eftersom det kommer att göra det lättare för mig att komma ihåg roliga saker som händer under tiden som är kvar! 
 
Igår drog vi en sväng till E och M's ställe och förfestade, sedan drog vi tillbaka till BC och satte oss i M's lägenhet och spelade drinkspel fram tills vi hittade en fest på andra sidan gatan. Vi gick dit och det var faktiskt riktigt kul, för en gång skull så spelades det bra musik, house och annan bra musik som gick att dansa till. 
I vanliga fall är det nästan bara rap på festerna här, jag har ändå lärt mig att lyssna på rap och tycka att det är bra, men att dansa till rap är ingen stor hit enligt mig. 
När festen var över stötte vi på världens roligaste kille som kallade sig själv för JB from Japan, vi stod och pratade en stund med honom innan vi gick hem och sov. 
 
Idag har jag inte gjort så jättemycket, jag har pluggat i någon timma och tog även en löprunda, ner till stranden och sedan tillbaka till skolans stadium där jag sprang upp och ner för trapporna några gånger. Men tyvärr orkar jag inte så många vändor eftersom det är ca 80 trappsteg och man får galet med mjölksyra. 
Jag har precis dushat och sitter i nuläget och äter det som ni kan se på bilden här nedanför- tofu, grön paprika, gul curry och quinoa med tomat och broccoli. 
 
Vi hörs! 
 


 
 
Ajli Müller

Så roligt, heja heeja dig :D Jag avundas dig som bor där.

sv: Tack ska du ha, det är roligt att fota och blogga!

Svar: Ja jag är verkligen otroligt tacksam över att få vara här! Om du någon gång får möjligheten så åk hit. Enligt mig är det verkligen värt alla pengar som jag har lagt ut! :)
emmaengstrom.blogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress