Brödbak
Dagarna bokstavligen talat swishar förbi, det går så otroligt fort nu. Idag är det den 7e december så om exakt en månad är jag påväg till andra sidan jordklotet. Det känns rätt så galet att det är så nära, jag har drömt om detta sedan jag var 14 år (?) och nu ska det äntligen ske! 
 
Har inget jobb på hela denna veckan så det blir väl helt enkelt bara att chilla och köpa julklappar eller något. Inhandlade min första julklapp idag till min mamma, får hoppas att hon blir glad över den och att jag kommer på något mer som jag kan ge henne. Tycker att det är svårt att hitta på något vettigt att ge folk iår.. Känns som att de flesta redan har allting. 
 
Idag passade jag på att baka surdegsbröd, står och svalnar just nu men ska snart smaka på det! Imorgon ska jag in till Göteborg och sälja av en fond och sedan ska jag betala in pengarna till skolan och även för boendet! På onsdag ska jag köra en körlektion och på kvällen ska jag in till Göteborg på en föreläsning/informationsmöte om Au Pair jobb! Lika bra att ha det gjort om jag beslutar mig för att åka tilbaka under hösten!  
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress