Ambassadbesök och Kursval
Ännu ett steg närmare USA! 
I tisdags var jag i Stockholm och fixade mitt studentvisum, blev en väldigt lång dag, tåget avgick kl fem på morgonen ifrån Göteborg och jag åkte inte hem förrän halv sju på kvällen har jag för mig. Det var en rätt så kall dag och eftersom jag var i Sthlm såpass många timmar så blev det rätt så mycket dötid. 
Gick runt och shoppade en hel del men jag tyckte inte att det var direkt bra, folk brukar tycka att det är så himla bra där men jag tycker rättare sagt att det är jobbigt. Folk ÖVERALLT, var kö upp för rulltrapporna i butikerna så jag föredrar Göteborg alla dagar i veckan! 
Från Stockholm fick jag iallafall med mig en ny väska, lite smink och ett härdat glas till min nya iPhone. Lyckades att tappa min i backen förra veckan och spräckte skärmen, som tur var så hade jag köpt till försäkring så jag kommer att få en ny! 
 
Idag fick jag välja kurser inför USA, kommer att läsa Terrorism & criminal justice systems, Crime and human behaviour, Fund of public speaking, Integrated training for begginers och om jag får plats ska jag även läsa Criminal Investigation & Beginners surfing. 
Kommer att bli riktigt kul! 
 
Älskar denna bilden.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress