Saknar svensk mat
Igår var det dags att åka iväg och handla mat, vi drog till Trader Joe's där allt är organiskt. Var skönt att få se färsk frukt och sallad som inte kostade skjortan, det är ändå dyrt men inte lika svinigt dyrt som det är på Ralphs. 
Det var även igår som jag fick en enorm längtan efter Sverige eller rättare sagt jag saknar maten som går att köpa hemma.
Saknar quorn & soja, finns tydligen en affär som säljer quorn här men den affären ligger en lång bit härifrån! 

Igår åt jag min första amerikanska pizza,  godaste pizzan jag ätit typ! Tog en pizza med champinjoner, ananas och fetaost, det var en väldigt unik men god mix! 
Till pizzan fick man parmesanost och chilli som man kunde lägga på, lite skillnad från Sverige när man får sin vitkålssallad. 
Beställde den genom en hemsida så jag gick den hemkörd, i Sverige kan man få pizza hemkört men that's it typ. Här kan man få pizza, italiensk pasta, kinamat, glass och man kan tillomed få donken hemkört. Det säger en del om hur USA är, portionerna är gigantiska och snabbmat är jättebilligt. 
I förra veckan hängde jag med Matilda's och Elins nya roomie när hon precis kommit, hon köpte en wrap på donken och den var typ som 2 wraps hemma i Sverige. Kollade även på menyn och man kunde få 2 big mac, 20 nuggets och pommes + dricka för 15 dollar, vilket är typ 130 spänn! Inte så konstigt att folk är dödligt överviktiga.