Säkrad höst? Kanske iallafall!
Tror att allt fler och fler saker börjar att falla på plats nu. Jag ska till ambassaden nästa vecka och även skriva på kontrakt för ett rum i en lägenhet i SB. Jag skall bo med 5 amerikanska tjejer i en lägenhet med 5 minuters gångavstånd till skolan och stranden! 
Har även de senaste dagarna funderat på vad jag skall göra till hösten, har hittils inte haft någon direkt koll. Har pendlat mellan att antingen flytta till Irland eller England eller tillbaka till Santa Barbara för ännu mera studier. 
Sanningen är den att jag vill tillbaka till USA men jag vill inte dra på mig världens lån, eftersom det är dyrt att bo där så vet jag med mig att det kommer att bli en hel del pengar. Därför har jag nu bestämt mig för att återvända till USA och arbeta som en au pair. 
Skall skicka in ansökan såfort jag har mitt körkort, vilket jag hoppas är snart! 
 
Sitter även och kollar på lägenheter, vill så gärna ha råd att flytta hemifrån när jag har upptäckt världen och är redo att plugga. Problemet är bara att jag vill ha en fräsch nyrenoverad lägenhet, eller iallafall fint badrum och kök, vilket gör att lägenheterna kostar en hel del. Men om jag ger mig katten på att få ett heltidsjobb och sparar pengar så borde jag kunna få ett helt ok lönelöfte. Skulle dock underlättat om man inte var ensam med alla utgifter, men jag får väl helt enkelt skaffa en roomie eller liknande. 
 
Det är väldigt skönt att allt börjar klarna lite nu iallafall! 
Har även tänkt att jag skall försöka läsa upp historian under sommaren istället så att jag efter det kan söka in till polishögskolan, det är det som är mitt mål!