Pluggdag
Herregud vad jag har pluggat idag!
Vi ska ha ett fysiologiprov på torsdag och det är sjukt mycket att plugga på och sjukt svårt att komma ihåg. Jag brukar ha lätt för att komma ihåg saker men inte detta.
 
Vaför jag inte bloggat under hela helgen är för att jag inte har haft den orken och igår hade jag ingen tid. Men jag kan göra en sammanfattning om gårdagen...
 
Vaknade tidigt för att åka ut till stallet och fick Knaster, hade ridit den hästen en gång innan och då gick det jättedåligt, så jag hade inga stora förhoppningar på att det skulle gå bra. Men det gick skitbra, fick honom att gå bra redan i skritten och han gick jättefint under hela lektionen, dock gjorde jag fel när vi skulle rida sluta. Det kändes som att han var böjd som ett S och därför ville jag rätta till det och så blev det fel... Men jag är riktigt nöjd över Knaster.
 
Förhoppningsvis kommer mamma, pappa och Gabriel hem snart så att dom kan börja med middagen, börjar bli rätt så hungrig.
 
Imorgon ska jag tillbaka till skolan, ut med Ella i skogen och på torsdag ska jag rida lektion med henne. Denna veckan kommer bli super!