Efterlängtad helg
Det är helt underbart att det är fredag och äntligen kommer jag att få ta det lite lugnt! Idag hade jag endast min Fund of Public Speaking klass mellan 11-2 så innan dess gick jag till gymmet i 45 minuter och gjorde lite simpla övningar, gör allt för att få in mina 36 timmar just nu, men tror inte att det kommer att vara några som helst problem för mig. Har 6 timmar kvar och de går fort! 
 
Just nu sitter jag och försöker få ihop ideer till mitt tal jag skall hålla om en vecka och planen är att jag skall prata om varför vi inte skall äta kött. Har påbörjat lite änsålänge så vi får väl se hur det artar sig under dagen/kvällen. Idag är även tanken att jag skall fortsätta att plugga inför provet nästa onsdag, som jag förövrigt är fett otaggad på, känns som att jag kommer att kugga oavsett hur mycket jag pluggar efersom det är så krångligt. 
Senare under dagen skall jag eventuellt med Gabby till Trader Joes för att handla ost & smör, glömde att handla det tidigare i veckan nämligen. Sedan ikväll så stänger jag ner datorn och kollar på någon bra serie och slappar lite, även fast jag inte har pluggat sådär jättemycket i veckan så kommer de kommande veckorna att vara hysteriska så det är lika bra att ta det lugnt när man kan. 
 
Imorgon skall jag upp tidigt för att springa ett lopp, haha känner redan nu att jag ångrar att jag skrev upp mig. Men man får iallafall en gratis blenders och en gratis t-shirt så det kanske är värt det ändå! 
 
 


Köpte en Santa Barbara city college tröja idag!