Vad gör jag ens vaken
Vad gör jag vaken? En väldigt bra fråga. Klockan har passerat midnatt och jag borde verkligen sova men av någon anledning så är jag vaken. 
Idag har jag inte gjort ett dugg, eller jo jag har skrivit en essay och käkat godis typ. Väldigt skönt att essayn i princip är färdigskriven eftersom det är den sista i terrorismklassen! Nu är det inte mycket kvar i skolan, det enda jag har kvar är ett projekt i terrorismklassen som jag är i princip klar med skall bara ändra några få ord och sedan lämna in. Har även ett tal i min talklass om två veckor men deg kommer nog bli rätt så enkelt. Sen så har jag finals i alla mina ämnen men förhoppningsvis kommer det också att gå bra! 

Imorgon skall jag först gå iväg och träna på morgonen i en timma, sedan skall jag möta upp Tamara på State Street och så skall vi iväg och käka frulle någonstans! Kommer bli supermysigt, jag känner att man får ta vara på tiden vi har kvar här nu och göra det bästa av det som är kvar. Snart är jag hemma igen och då kommer sommaren antagligen endast att bestå av jobb. 


Tränade med Gabby förut nere vid arenan. Det är något som jag kommer sakna när jag åker hem, älskar att träna där. Trots att det är otroligt jobbigt att springa upp och ner för trapporna så är det otroligt skönt när man väl är klar! Sen så är det även fantastiskt att springa på löpbanan! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress