Ny månad!
Nu var vi inne i september månad, sjukt vad tiden går fort. Insåg idag att sommaren verkligen är helt över och att hösten har tagit över. Jobbade idag och emellanåt vandrade jag runt med både fleecetröja och en fodrad jacka, jag tål verkligen inte kyla. Tack och lov så har jag en overall att sätta på mig i stallet nu under vintern. 
 
Dagen har bestått av jobb & halsont, är så otroligt känslig för kyla och inatt så hade någon stängt av mitt element, vilket gör att jag blir sjuk på nolltid. Måste nästan vara något fel på mig, så fort jag sover i ett väldigt svalt rum så får jag ont i halsen och så fort det börjar krypa ner mot minusgraderna ute så brukar jag tappa rösten. Sjukt irriterande! De senaste åren har jag tappat rösten hela 1-2 gånger PER ÅR. Det är sjukt, haha. 
 
Imorgon skulle jag egentligen vart ledig, så hade tänkt att jag skulle få sova ut och uträtta några ärenden jag har i lugn och ro, men icke- de behövde mig på jobbet! 
Efter jobbet skall jag hem en snabbis och duscha samt packa och efter det skall jag till Ebbson och käka tacos, kommer bli supermysigt. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress