Mina favorithockeyspelare
Erik Karlsson, som enligt mig är världens bästa back och dessutom svensk! Har ett helt galet bra skott. Är dessutom kapten för sitt lag Ottawa Senators. 
Tydligen så har han en av världens bäst betalade backar, vilket inte är så kontigt. 
Lägger till en video på några av Eriks highlights, sån jäkla power alltså. Hans skott är inga man skojar om! 
 
 
 
 
Rick Nash, vänsterforward och en riktigt produktiv poängörare. Spelade tidigare i Columbus Blue Jackets men har sedan 2012 haft kontrakt med New York Rangers. 
 
 
 
 
Henrik Lundqvist eller "King Henrik" som han kallas för i New York. En helt fantastisk skicklig målvakt, det är inte många puckar som han inte tar. Han drar in ca 55 miljoner per år, sjuka summor pengar men är man grym på vad man gör så tjänar man storkovan! Har för mig att hans kontrakt med rangers stäcker sig tillomed år 2020. 
Roligt är att han innan NHL spelade i Frölunda, då tillsammans med sin tvillingbror Joel Lundqvist, som än idag spelar kvar där, han är dock center! 
 
 
 
Kolla på denna videon och njut! KUNG HENKE <3 
 
Martin St Louis är en spelare som jag aldrig kommer att glömma. Upptäckte han först under förra säsongen i Rangers, det var även hans sista innan han la av med hockey. Men herrejesus vilken grym spelare. Varje match jag såg så gjorde han antingen mål eller spelade fram assist. 
Tråkigt att han inte är med iår, tyckte det var så jäkla fräckt att se en såpass erfaren och duktig spelare på isen! 
 
 
Så jäkla bra video! Kommer ihåg förra säsongen när hans mamma gick bort men han spelade ändå matchen. Efter matchen som slutade med en vinst så fick han Brodway-hatten och fick även klistra upp en bit av Stanley Cup pokalen! Thank you for everything Marty ♥
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress